Ние от Stars media знаем много добре друг колко непосилно може да бъде планирането на сватбата и за това ние сме тук, за да Ви помогнем във всяка стъпка по пътя до олтара.

   Планирането на сватба може да бъде предизвикателство и понякога дори разочарование. Трябва да изберете правилното място, правилният DJ или оркестър, поканите и т.н… И когато става въпрос за заснемане на сватбеният ден в главата Ви изкачат още повече въпроси.

   Става дума за намиране на фотографа, който разбира кои сте и който Ви кара да се чувствате спокойни в сватбеният ден. Тази същност е това, което се стремим повече от 15 години, а именно да отразим сватбеното тържество в най-добрата му част и същевременно да накараме двойката да се чувства спокойна! В деня на сватбата присъстваме през цялото време, от къщата на двойката, церемонията, приема и до края на партито.

   Старс медия предлага на булките и младоженците най-доброто от качественото сватбено отразяване на несравнима стойност. Ние сме тук, за да помогнем и да направим процеса на планиране на сватбени снимки и видео несравнимо лесен.

   От дългогодишния ни опит до високото ни ниво на оборудване ние сме напълно готови да уловим вашия сватбен ден с високо ниво на умения, артистичност и професионализъм – ето защо можем да кажем, че Stars media е различна от голяма част, що се отнася до качество и стойност. 

Опитът на Старс медия се простира далеч отвъд камерата. Нашият талантлив екип от сватбени консултанти ще ви помогне да намерите идеалният ценови пакет за вашия уникален сватбен ден – и в рамките на вашия бюджет. Можете да се свържете с нас посредтсвом формата контакти, facebook или просто едно телефонно обаждане на моб.тел.: 0896 086 806

   Галериите от изображения, които можете да видите тук, са примери за сватби, по които сме работили в миналото. Доста по-голямо количество снимки можете да намерите и на нашият facebook!

Сватбено утро
Сватбен грим
Сватба
weddingphoto
Сватбено фото
weddingphotography
Брачна сесия
Фотография Варна
Фотограф
Равадиново
Равадиново сесия
Сесия на Равадиново
Сватбена сесия
Düğün Istanbul
Düğün
Düğün Yıldız
Wild Wedding
Дрон за сватба
Vintage wedding
Love
Bridesmaids
Нежна любов
Фотозаснемане Велико Търново
Заснемане Варна
Следсватбена сесия
Sunflower rings
Grape Wedding
Swatbeno zasnemane
Fotograf za svatba
Фотограф за сватба
Есенна сватба
Wedding
Сватбено заснемане
Сватба
Младоженци
Forest Love
wedding day
Заснемане
Сватбена сесия
Сватба
Сватбена нежност
Брак